OSHEE: Ja zona ku do të stakohet nesër energjia elektrike

OSHEE njofton se ditën e nesërme do të kryhen punime në disa kabina të energjisë elektrike e për pasojë do të stakohet energjia në Rrugën Vorë- Fushë Krujë, Tiranë.

Konkretisht në njoftim bëhet me dije se në këtë rrugë me 11 shtator stakimi do të bëhet nga ora 14:00-18:00 dhe me 12 shtator nga ora 09:00-16:00

Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 11-12 shtator

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, nesër, datat 11-12 shtator do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

11 shtator

14:00-18:00

Pjesërisht: Rruga Vorë- Fushë Krujë

12 shtator

09:00-16:00

Pjesërisht: Rruga Vorë- Fushë Krujë

SHKARKO APP