OSHEE jep njoftimin: Nesër do të ndërpritet pjesërisht energjia në këto zona në kryeqytet

Operatori i Shpërndarjes së Enegjisë Elektrike njofton të gjithë abonentët në Tiranë se, për shkak të rikonstruksionit të kabinave ditën e nesërme, do të ketë ndërprerje të enegjisë elektrike.

Në njoftimin e OSHE thuhet se energjia do të ndërpritet pjesërisht në këto zona: Rruga “Eshref Frashëri” në zonën e “Don Boskos”, rruga “Riza Cuka” në Laprakë, rruga “Besëlidhja” dhe Reparti 5009 në Bathore.

Njoftimi i OSHEE
Stakim, 8 korrik
Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, nesër 8 korrik gjatë intervalit kohor 10:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:
Pjesërisht rruga “Eshref Frashëri” në zonën e “Don Boskos”, rruga “Riza Cuka” në Laprakë, rruga “Besëlidhja” dhe Reparti 5009 në Bathore.

SHKARKO APP