OSHEE: Nga data 17-20 korrik, disa zona të Tiranës do të mbeten pa energji elektrike

OSHEE ka dhënë një njoftim të rëndësishëm. Bëhet me dije se nga data 17-20 korrik, në disa zona të kryeqytetit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

“Stakim, 17-20 korrik Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datat 17-20 korrik, do të kryhen punime në disa kabina në Tirane. Më poshtë oraret përkatëse të kufizimit dhe zonat e prekura 17 korrik 09:00-15:00 Pa energji pjesërisht: zona pranë Ish Tregut Elektrik ,rruga “Petro Nini Luarasi” ,rruga “Zonja Curre” dhe Pallati Dola 14:00-18:00 Pa energji pjesërisht: Ura e Limufit në drejtim të rrugës së “Rinasit” 18 korrik 10:00-14:00 Pa energji pjesërisht: Bruk, Bërxull , Fushë Prezë dhe një pjesë e Niklës, rruga e “Rinasit” deri te SGS 19 korrik 09:00-15:00 Pa energji pjesërisht: Laknas 20 korrik 09:00-15:00 Pa energji pjesërisht: rruga Kamez-Valias, Kasall”, njofton OSHEE.

SHKARKO APP