Plazhet në Shqipëri, nga më të lirat tek më të shtrenjtat

Plazhet e Adriatikut kanë çmime më ekonomike, ku alternativat më të lira janë Velipoja dhe Shëngjini, ndërsa çmimet më të larta janë në jug, me Palasën, Dhërmiun dhe Jalën si zonat më të shtrenjta. Monitor.al ka përpiluar një listë çmimesh për plazhet, referuar bisedave me tur-operatorët dhe strukturat akomoduese. Çmimet mesatare për një natë (dhomë dyshe) nuk përjashtojnë raste të veçanta, mbi apo nën çmimet e përcaktuara dhe i referohen vlerave të strukturave formale.

Zona: Velipojë
Hoteli: 20-70 euro
Shezlong: 300-500 lekë

Zona: Shëngjin
Hoteli: 20-80 euro
Shezlong: 300-500 lekë

Zona: Durrës
Hoteli: 25-120 euro
Shezlong: 300-1200 lekë

Zona: Vlorë
Hoteli: 35-150 euro
Shezlong: 500-1500 lekë

Zona: Palasë
Vilë (2 dhoma): 280 euro/nata
Shezlong: 3000 lekë

Zona: Dhërmi
Hoteli: 80-150 euro
Shezlong: 1000-2000 lekë

Zona: Jalë
Hoteli: 60-280 euro
Shezlong: 1000-6000 lekë

Zona: Himarë
Hoteli: 40-100 euro
Shezlong: 700-1500 lekë

Zona: Qeparo
Hoteli: 35-60 euro
Shezlong: 700-1500 lekë

Zona: Borsh
Hoteli: 50-80 euro
Shezlong: 700-1000 lekë

Zona: Sarandë
Hoteli: 45-130 euro
Shezlong: 700-1500 lekë

Zona: Ksamil
Hoteli: 45-90 euro
Shezlong: 1000-1500 lekë

SHKARKO APP