Protesta e muxhahedinëve në Durrës, degradon në përplasje fizike: Terroristët…(VIDEO)

Një protestë është mbajtur në Durrës, në festivalin Veror të Librit.

Përfaqësuesit e kampit të muxhahedinëve të Manzës janë kundër stendës së hapur nga Gjergj Thanasi, i cili sipas tyre është mbështetës i pushtetit diktatorial në Iran.

Protesta që u mbajt degradoi në përplasje fizike deri në momentin që stenda e ngritur në këtë festival u mbyll. Ndërkohë që në vendngjarje shkoi policia, të cilët bënë të mundur qetësimin e situatës dhe shoqërimin e disa personave të dhunshëm në komisariat.

SHKARKO APP