Punimet në skarpatën e rrugës, trafik i rënduar tek Shkalla e Tujanit

Dhjetëra automjete që lëvizin në drejtim të Qarkut Dibër dhe Tiranës janë bllokuar në vendin e quajtur shkalla e Tujanit, pak kilometra në hyrje të kryeqytetit.

Shkak për këtë mësohet se janë bërë punimet që po kryhen në skarpatën e rrugës.

Rënia e gurëve masiv në rrugë ka detyruar automjetet të pengohen në lëvizjen e tyre.

Një situatë e tillë është prej disa muajsh në këtë aks rrugor teksa drejtuesit e mjeteve bllokohen pa paralajmërim.

SHKARKO APP