“Qytetar nderi” në Vlorë, Soreca: Ky qytet dëshmon fuqi transformuese

Ambasadori ende në detyrë i BE-së në Shqipëri, Luigi Soreca ka marrë titullin qytetar nderi për Vlorën.

Titulli u prezantua nga drejtuesja e këshillit bashkiak të Vlorës Migena Balla dhe i’u dorëzua ambasadorit nga kryetari i bashkisë Vlorë Dritan Leli. Soreca përmes një postimi në Twitter, po ashtu falënderon partneritetin për integrimin e Shqipërisë.

“Falenderues për Këshillin Bashkiak dhe kryetarin e bashkisë të Vlorës, Dritan Leli që janë partnerë kaq të vërtetë në përpjekjet tona të përbashkëta për të sjellë Shqipërinë më afër BE. Jam shumë mirënjohës që u bëra qytetar nderi i këtij qyteti vërtet europian që dëshmon fuqinë transformuese për integrimin në BE”.

SHKARKO APP