Rrezikoi të mbytej në plazhin e Tales, shpëtohet pushuesi dhe dërgohet drejt spitalit në gjendje të rëndë

Një person ka rrezikur të mbytet në plazhin e Tales në Lezhë. Falë ndërhyrjes së menjëhershme të vrojtuesve të plazhit, personi rreth 40 vjeç ka arritur të nxirret me shenja jete në breg. Më pas është njoftuar autoambulanca dhe pushuesi është dërguar me shpejtësi në Spitalin Rajonal të Lezhës. Ndërkohë nuk dihet ende nëse personi në fjalë e ka kaluar rrezikun për jetën.

SHKARKO APP