Studentët refuzojnë vaksinën

Studentët i janë përgjigjur negativisht fushatës së ministrisë së Shëndetësisë për vaksinim masiv. Në të gjitha fakultetet e Tiranës, nxënësit kanë refuzuar të bëjnë injeksionin. E njëjta situatë u pa dhe në Universitetin e Korçës.

Edhe në universitetin e Elbasanit, pjesëmarrja e studentëve në qendrat e vaksinimit ishte shumë e pakët. Refuzim kishte dhe në Universitetin e Vlorës, Durrësit dhe Shkodrës.

Sipas skenarit paraprak, të gjitha Universitetet po përgatiten për zhvillimin e mësimit në auditor, por edhe online. Nuk ka një shifër ekzakte sesa është numri i studentëve që kanë kryer injeksionin.

SHKARKO APP