VIDEO/ Nuk përmbahen deputetët, gru**tohen pas diskutimit në sallë

Sherr i madh në Parlamentin e Italisë. Gjatë diskutimit për autonomi të diferencuar me deputetin e Lëvizjes Cinque Stelle, Leonardo Donno i cili po përpiqej t’i jepte një flamur trengjyrësh ministrit Calderoli, u godit dhe u rrëzua përtokë. Më pas ai u largua nga salla me karrocë. Sipas asaj që u raportua nga Marco Grimaldi i Avs, ishte një anëtar i Lega Nord ai që goditi Donnon gjatë zhurmës.

 

SHKARKO APP