Xhixho-socialistëve: Jeni mësuar me opozitë false, por realiteti ka ndryshuar

Nënkryetarja dhe deputetja e LSI, Erisa Xhixho, e pranishme në Këshillin e Legjislacionin, i’u drejtua mazhorancës lidhur me ndryshimet Kushtetuese, dhe u tha se ata janë mësuar me opozitë false, por që gjërat kanë ndryshuar.

”Ndryshimet në kushtetutë janë bërë rutinë, është mungesë serioziteti dhe paaftësi e klasës politike. Ndryshimet nuk mund të vijnë papritur dhe të vihemi përpara faktit të kryer,duhet të jepet koha e domosdoshme, jeni mësuar me një opozitë false me të cilën bëtë ndryshimet e fundit kushtetuese, por realiteti ka ndryshuar, duhet transparencë për këto ndryshime. Mendimi i ekspertëve dhe konsitucionalistëve duhet të prevalojë”.

SHKARKO APP