25 vite në një dhomë të errët, shpëtohet gruaja në Kabul

Për 25 vite, një grua qëndroi e mbyllur në një dhomë të errët. Njgjarja shokuese ka ndodhur në Afganistan.

Gruaja është mbajtur në hapësirën plot me mbeturina. Thuhet se ushqimin ia kishin dhënë përmes dritares.

“Po ndihet e pasigurt dhe e frikësuar kur sheh njerëz tjetër”, tha zëdhënësi i ministrisë talibane të Punëve të Brendshme, Abdul Matin Kani.

Ajo tani po shërohet në spitalin e Kabulit si pasojë e probleme psikike dhe lëndimeve trupore.

SHKARKO APP