Apeli i fortë i Zelensky-t: Nëse nuk marrim ndihmë, humbasim luftën

“Nëse nuk marrim ndihmën që na nevojitet, do ta humbasim luftën”,-tha presidenti i Ukrainës Volodymyr Zelensky gjatë vizitës së tij në Uashington.

Senatori amerikan Chuck Schumer foli për mediat pas mbledhjes së senatit me presidentin ukrainas. Lideri i shumicës së senatit u shpreh se ajo fjali e presidentit Zelenskyy në takimin privat përmblidhte mesazhin e Ukrainës.

“Është një mesazh i fortë që kërkon vëmendjen tonë. Ai pasqyron gjendjen e luftës dhe atë që Ukraina beson se po rrezikon”.

SHKARKO APP