Këpucë me thumba, Trump përgatitet mirë për terrenin (FOTO)

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump ditën e djeshme ka marrë pjesë në Forumin e Davos 2020, në alpet zviceriane ku temperaturat kanë qenë shumë të ulëta. Mediat e huaja kanë treguar edhe këpucët tipike që Trump kishte veshur ditën e djeshme pasi rrezikonte të rrëshqiste nga akulli dhe terreni i mbuluar me borë. Presidenti mbërriti në mbledhjen vjetore pasi kishte veshur një palë këpucë me thumba, në mënyrë që të shmangte rrëshqitjen gjatë ecjes.

SHKARKO APP