Stoltenberg: Samiti i NATO-s do të forcojë lidhjet transatlantike

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg është shprehur besimplotë se samiti i qershorit i aleancës do të forcojë më tej lidhjet transatlantike.

“Samiti i qershorit është një mundësi historike për të forcuar lidhjen transatlantike dhe për të përgatitur Aleancën në një botë më të paparashikueshme”.

Stoltenberg e bëri këtë deklaratë në një video konferencë.

SHKARKO APP