Talebanët argëtohen në liqen, por me armë në krah (FOTO)

Këtë herë talebanët janë fotografuar me mitrolozë duke i dhënë varkave me vela, ndërkohë që në Afganistan ka protesta mbi të drejtat e grave dhe vajzave. Në foto shihen luftëtarët në varka me formë mjellme, duke u argëtuar në ujrat e Parkut Kombëtar Band-e Amir, që dikur ka qenë vendi kryesor ku mblidheshin turistët e huaj dhe ata vendas.

SHKARKO APP