VIDEO/ Vapë e madhe, spikeri nuk duron dhe freskohet me ujë gjatë edicionit të lajmeve

Një ngjarje e paparë ka ndodhur gjatë transmetimit të një edicioni lajmesh live, kur prezantuesi nuk ka duruar dot vapën e madhe në studio, ka marrë një bidon të vogël me ujë që mbante mbi tavolinë, dhe e ka zbrazur atë mbi kokën e tij. I nxehti ka përfshirë Europën dhe temperaturat arrijë mbi 40 gradë Celsius. Për të përballuar vapën shkojnë drejt pishinave apo plazheve. Nuk ka asnjë zgjidhje për ata që detyrohen të punojnë edhe në këto ditë të nxehta.

SHKARKO APP