Top Story/30 vite “Koha Jonë” – Shkëlqimi i gazetës më të madhe, përballë një regjimi shtypës (VIDEO)

Top Story(TCH) transmetoi një dokumentar për 30 vjetorin e gazetës së parë të pavarur dhe më të madhen e historisë shqiptare të medias së shkruar, KOHA JONE.

Emisioni paraqiti historinë e kësaj gazete në 30 vite, sidomos epopenë e saj ndër vitet 1992-1997. Por edhe përballjet me Fatos Nanon kur ishte kryeministër 2003-2005. Si dhe me përplasjet me qeveritë e tjera të viteve të pas pluralizmit.

SHKARKO APP