Pronarët e mjeteve të ujit, protestë para Policisë së Shtetit

Përfaqësuesit e bizneseve të mjeteve sportive ujore po protestojnë sot para Policisë së Shtetit.

Ata pretendojnë se u kanë bllokuar mjetet pa të drejtë dhe se nuk i lejojnë të zhvillojnë aktivitetin e tyre.

Këtë herë protestuesit nga Durrësi, Vlora dhe Saranda janë mbledhur për të kërkuar gjetjen e një zgjidhjeje për problemin e tyre, i cili po i pengon të punojnë.

Prej disa ditësh në qytetet bregdetare po zhvillohen protesta nga pronarët e mjeteve ujore.

Vazhdimisht ata kanë kërkuar gjetjen e një zgjidhjeje të përbashkët, për ushtrimin e aktivitetit në pjesën e mbetur të sezonit turistik.

Pas tragjedisë që ndodhi në Potam, ku 7-vjeçarja Jonada Avdia u përplas për vdekje nga një gomone e cila drejtohej nga Arjan Tase, ka pasur një numër të lartë kontrollesh në bregdetet shqiptare.

Shumë mjete ujore u bllokuan, për të shtuar sigurinë në plazhe.

SHKARKO APP