Fillon puna për ndërtimin e Teatrit të Ri Kombëtar (foto)

“Kantieri i Teatrit të Ri Kombëtar, ku punohet për t’i dhënë jetë një godine që do të jetë një tjetër vepër arkitektonike mbresëlënëse Tiranës së shekullit të XXI dhe ikonë e artit dhe kulturës mu në zemër të kryeqytetit”- shkruan Edi Rama.

Pavarësisht protestave të një grupi, kryeministri është i vendosur që të ndërtojë Teatrin e Ri Kombëtar, që thuhet se do të jetë një kryevepër arkitekturore europiane.

SHKARKO APP