Videoja virale/ Dy bletë arrijnë të hapin kapakun e shishes, inteligjenca dhe bashkëpunimi i tyre mahnit shikuesit

Ështe për tu mahnitur se si dy krijesa aq të vogla arrijnë të hapin diçka për të cilën duhet të ushtrohet forcë.

Kjo video e cila është bërë virale ka tërhequr vëmendjen e të gjithë shikuesve ku shihen dy bletë të cilat në bashkëpunim me njëra tjetrën arrijnë të hapin kapakun e një shisheje me lëng portokalli.

Në lidhje me këtë video komentet kanë qenë të shumta ku disa pej tyre kanë shtuar pyetjen: Çfarë do të jenë në gjendje të bëjnë përtej kësaj?

Disa nga komentuesit janë ‘shokuar’ nga zgjuarsia e bletëve.

Me këtë na kanë bërë të kuptojmë se edhe bletët kanë inteligjencë dhe bashkëpunojnë me njëra tjetrën.

YouTube player

SHKARKO APP