Seriali i ri më i shikuar i momentit në Netflix

Seriali i ri i Netflix “One Piece” mbërriti në shërbimin e transmetimit më 31 gusht dhe tashmë ka thyer rekordin e vendosur nga “Stranger Things” dhe “Wednesday”.

Seriali është një përshtatje artistike e mangës japoneze me të njëjtin emër dhe tashmë ka bërë përshtypje shikuesve në mbarë botën.

Që në fillim, Netflix ka qenë i ngarkuar me përshtatjen e serialit manga më të shitur “Eiichiro Oda”, i cili ekziston që nga viti 1997, në një format shërbimi transmetimi.

Sipas FlixPatrol, sezoni i parë i “One Piece” tashmë ka kaluar rekordin e vendosur nga “Wednesday” dhe sezoni i katërt i “Stranger Things”.

Përshtatja tani ka kryesuar listat e Netflix në 84 vende, ndërsa “Wednesday” dhe seria e katërt e “Stranger Things” mbajtën këtë pozicion në 83 vende gjatë fundjavave të tyre debutuese.

SHKARKO APP