Andi Bejtja: Stop diaresë në ekran

Nga Andi Bejta-

Teksa në ekranet e gjithë botës, që nga Vietnam e deri në Bosnje komentet dhe analizën e Euro 2024 e bëjnë ish-futbollistë të njohur, ish-trajnerë apo gazetarë të specializuar sportivë, në Shqipëri mikrofoni vazhdon t’u lihet ministrave, politikanëve, madje dhe atyre femra që nuk i shohin fare ndeshjet, miseve, aktorëve të humorit, këngëtarëve….Psh je aktor që e ke pas babin ambasador në Gjeorgji, ftohesh kur luan Gjeorgjia: e ka mami burrin e dytë rumun, ftohesh kur luan Rumania: ke marrë të drejtën e LA Coste për Shqipërinë ftohesh kur luan Franca: e ke pas gjyshin partizan në 44 ftohesh kur luan Gjermania…..

SHKARKO APP