Begaj përkujton përvjetorin e vdekjes së Ismail Qemalit: Shqipëria do ta respektojë përjetë si babain e kombit!

Presidenti Bajram Begaj ka përkujtuar 105-vjetorin e vdekjes së Ismail Qemalit për të cilin shkruan se Shqipëria do ta respektojë përjetë si babain e kombit.

Mesazhi i Begajt: 

Shqipëria do ta respektojë përjetë si babain e kombit, Ismail Qemalin.

Na udhëzoftë urtësia e tij, vizioni perëndimor për shtetformim dhe vepra e këtij burri shteti!

SHKARKO APP