Berisha: Mafia e ndërtimit iu vuri zjarrin tregut dhe banesave në Shkodër

“Mafia e ndërtimit shkrumboi tregun dhe banesat në Shkodër për të ndërtuar kullat e drogës. Qindra të papunë dhe të pastrehë! Krim!”- shkruan Berisha pas zjarrit të madh që ra në Shkodër dje.

Kur të jepen lejet e ndërtimit do të kuptohet se kush e ka paguar zjarrvënien.

SHKARKO APP