Gjykata Kushtetuese rrëzon vendimin e Qeverisë për shkarkimin e kreut të Bashkisë së Vaut të Dejës, Zef Hila

Gjykata Kushtetuese ka rrëzuar dhe shfuqizuar vendimin e Qeverisë për shkarkimin e kryetarit të Bashkisë së Vaut të Dejës, Zef Hila.

Në vendimin e saj, Gjykata Kushtetuese thotë se “është shkelur e drejta e Zef Hilës për t’u njoftuar dhe për t’u dëgjuar”.

Në vitin 2019 Zef Hila u shkarkua nga kryeministri Edi Rama pas djegies së KZAZ-së në Bushat.

SHKARKO APP