Koalicioni Berisha-Meta mori 7 bashki, por Këshillat Bashkiakë i fiton Partia Socialiste

Koalicioni opozitar “Bashkë Fitojmë” arriti të marrë drejtimin vetëm në shtatë bashki nga 61 gjithsej në zgjedhjet e së dielës, por rezultati për këshillat bashkiakë është edhe më i keq.

Nga këto shtatë bashki, në gjashtë prej tyre ka nisur numërimi i votave të këshillit dhe rezulton se “Bashkë Fitojmë” i ka humbur ato të gjitha përballë Partisë Socialiste.

Has
Bashkë Fitojmë 3
PS 4

Fushë-Arrëz
Bashkë Fitojmë 1
PS 2

Pukë
Bashkë Fitojmë 1
PS 2

Mirditë
Bashkë Fitojmë 2
PS 4

Himarë
Bashkë Fitojmë 5
PS 9

Memaliaj
Bashkë Fitojmë 3
PS 7

SHKARKO APP