Kryeministri Rama: Hiqet kontrolli i mjetit kur ndërrohet pronësia

Kryeministri Edi Rama jep një lajm të mirë në këtë ditë Krishtlindjesh teksa thotë se Drejtoria e Përgjithshme e Transporteve ka hequr kontrollin fizik të automjeteve kur ndërrohet pronësia.

Në një postim në Facebook, Rama shkruan: 

Me këtë LAJM TË MIRË e të shumëpritur për Drejtuesit e Automjeteve, puna vazhdon flet vetë ndërsa llafet e gojëve të shthurura dhe baltën e mendjeve të mbrapshta vijnë e ikin me erën😊
👉 Falë rimarrjes në administrim shtetëror këtë vit të Kontrollit Teknik dhe ndërveprimit të sistemeve informatike, të cilat me vite ishin dhënë me një koncesion alla nongrata, Çertifikata e Kontrollit Teknik të DPSHTRR heq përfundimisht detyrimin e kontrollit fizik të automjetit kur ndërron pronësia👍
Eliminohen 60 mijë kontrolle fizike të automjeteve në vit😉
U kursehen qytetarëve
90,000,000 lekë dhe 30,000 orë pritje në vit

SHKARKO APP