Kryeministri Rama: “Mirëmëngjes nga Shqipëria Europiane”!

MIRËMËNGJES 😊
nga Shqipëria Europiane“, përshëndet kryeministri Edi Rama mëngjesin e sotëm në rrjetet sociale, pak orë para nisjes së samitit të BE dhe Ballkanit Perëndimor në Tiranë.

 

SHKARKO APP