Kryeministri Rama: Prodhohet automjeti parë ushtarak i blinduar në Shqipëri!

Kryeministri Edi Rama ka ndarë pamjet nga automjeti i parë ushtarak krijuar në Shqipëri.

Shota është një prodhim i Arjeta Pucës dhe ekipit të saj, që prodhoi automjetin “Made in Albania”.

“MIRËMËNGJES dhe me “Shotën”, automjetin e parë ushtarak të blinduar “Made in Albania”, një prodhim i ri i çikës sonë bulqizake Arjeta Puca dhe ekipit të saj fantastik të gocave profesioniste, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

SHKARKO APP