Mbyllet protesta, qytetarët kanë 4 kërkesa për qeverinë

Avokati i njohur Adriatik Lapaj, ishte ai i cili mori fjalën e fundit në protestën e sotme përballë kryeministrisë. Lapaj bëri të ditur se ditën e hënë, në orën 17:00, qytetarët shqiptarë do të rikthehen sërish përballë kryeministrisë.

KËRKESAT:

-Ne propozojmë heqjen e TVSH për ushqimet e shportës.

-Kërkojmë uljen e TVSH-së në masën 10% të çmimit të energjisë për bizneset e vogela dhe familjet.

-Heqjen e taksës së qarkullimit në naftë

-Heqjen e akcizës së gazit

SHKARKO APP