Meta shkruan për ish-presidentin Bujar Nishani: Mungesa e tij ka lënë boshllëk të madh

Sot është ditëlindja e ish-presidentit Bujar Nishani, i cili u nda nga jeta pak muaj më parë pas komplikacioneve që i solli COVID-19.

Me këtë rast ish-presidenti, tashmë kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka kujtuar Nishanin që sot do të mbushte 56 vjeç.

Mesazhi i Ilir Metës

Sot më 29 Shtator, përkujtojmë ditën e lindjes së Presidentit Bujar Nishani.
Do të donim shumë që këtë 56-vjetor të lindjes ta festonim së bashku me Presidentin, mungesa e të cilit ka lënë një boshllëk të madh tek familjarët, të afërmit, miqtë, shokët dhe bashkëpunëtorët.
Presidentin Nishani do ta kujtojmë gjithmonë për patriotizmin, integritetin, urtësinë dhe mençurinë, vlera të cilat ai i shfaqi çdo ditë në detyrën e Kryetarit të Shtetit, por edhe në çdo detyrë tjetër dhe angazhim politik.

SHKARKO APP