Nis mbledhja e Komisionit Hetimor në Shëndetësi, seancë dëgjimore me përfaqësues të KLSH

Ka nisur mbledhja e Komisionit Hetimor për shërbimet publike të sterilizimit dhe të Check-Up në ‘Shëndetësi’.

Në këtë mbledhje do bëhet thirrja e dëshmitarëve, përfaqësues të KLSH dhe përfaqësues të nismës “Thurje” në seancë dëgjimore për të sqaruar rrethana të ndryshme, që lidhen me çështjen.

Rendi i ditës parashikon seancë dëgjimore me këto persona: Bexhet Zeqiri, Brunilda Zenelaj, Eduard Stafasani, Melina Kabo dhe Semiram Jakupi. Në orën 16:00 është Nisma “Thurje”, ku do të ketë seanca dëgjimore me Endrit Shabanin, Panajot Soko dhe Artan Konin.

Seanca dëgjimore dhe oraret:

Ora 11.00 – Bexhet Zeqiri

Ora 12.00 – Brunilda Zenelaj

Ora 13.00 – Eduard Stafasani

Ora 14.00 – Melina Kabo

Ora 15.00 – Semiram Jakupi

Ora 16.00 Nisma “Thurje”

Endrit Shabani, Panajot Soko, Artan Koni

SHKARKO APP