Reagon Berisha: Rama kërkon të “pushtojë” Avokatin e Popullit

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha thotë se kryeministri Edi Rama kërkon të pushtojë edhe institucionin e Avokatit të Popullit.

Në konferencën e përjavshme me gazetarët, Berisha theksoi se kryeministri përdori të njëjtën skemë si me zgjedhjen e Presidentit.

U fol për marrëveshje të ngushta dhe të fshehta, por Rama përdori të njëjtën skemë si në rastin e presidentit. Që bëri sikur po ia linte opozitës dhe në fakt u tall dhe nxori lakminë e tij të pafundme për pushtet dhe emëroi njeriun që deshi. Ky akt është dëshmi tjetër se monizmi përmbyset vetëm me revolucion”, tha Berisha.

SHKARKO APP