Samiti Rinor i B40 u zhvillua në Tiranë

“Çfarë super energjie i solli Tiranës Samiti Rinor i 🅱️4️⃣0️⃣ – të rinjtë e Ballkanit, të cilët jam i sigurt se do të jenë liderët e së ardhmes, diskutuan dhe shkëmbyen ide kreative në pikat më inovative të qytetit tonë!”- shkruan Veliaj.

SHKARKO APP