Mali i Zi thyen heshtjen: Vota kundër Kosovës në KiE partiake, nuk përfaqëson qeverinë

Ministrja për Çështje Evropiane e Malit të Zi, Maida Gorçeviç ka thyen heshjten dhe thotë se vota kundër anëtarësimit të Kosovës në Këshillin Evropian nga një deputete malazeze është qëndrim partiak dhe nuk përfaqëson qëndrimin e Qeverisë së Malit të Zi. Sipas saj, Mali i Zi në mbledhjen e Këshillin Ministror të KiE do ta mbështesë Kosovën me votë pro në rrugën drejt anëtarësimit. Zv/kryeministri i Kosovës Besnik Bislimi the vota e deputetes malazeze Maja Vukiçeviç është qëndrim partiak qe shkon në kundërshtim me qëndrimin shtetëror. Sipas tij edhe në Kosovë ka prti qe shkojnë në kundërshtim më shtetin sicc është rasti me Listën Serbe.

SHKARKO APP