Situatë e rëndë në Parlamentin malazez, për*eshje mes deputetëve

Deputetët e Malit të Zi janë përfshirë në një përleshje. Përleshjet nisën pas konflikteve verbale mes deputetëve të shumicës dhe atyre të partisë më të madhe opozitare të Demokracisë Socialiste.

Deputetët e partisë së themeluar nga ish-presidenti Milo Gjukanoviç përcollën në sallë pakënaqësinë e pranisë në qytetin e Çetinjes, që shprehën qindra protestues në ambientet e jashtme të kryeparlamentarit Andrija Mandiç, i cili drejton partinë e Demokracisë së Re Serbe, një parti nacionaliste serbe.

Parlamenti i Malit të Zi e zhvillon seancën e parë çdo Pranverë, në sallën e Çetinjes, kryeqytetit të vjetër të Malit të Zi.

SHKARKO APP