Debati me Meritonin, Ori: Juli është mërzitur që nuk u bë lider!

Sonte në Prime në ”Big Brother Albania Vip 3”, opinionistja Ori Nebijaj foli për sherrin mes Julit dhe Meritonit, ku tha se aktori Deda nuk u përfshi në punët e shtëpisë sepse u  bë xheloz që nuk u bë lider.

Ori Nebiaj: Mendoj që Juli është i mërzitur që nuk u bë lider. Është normale, por nga ana tjetër Meritonin e kam pare të kujdesshëm me punët e shtëpisë. Shtëpia është xixë dhe kjo është meritë që i duhet dhënë. Por nga ana tjetër, kur t’i bëhesh lider, edhe ta që nuk të kanë votuar…kjo është mangësi e Meritonit. Julin e bëri të ndihej se ka qenë pak në qetësi.

Arbër Hajdari: Në prime i japin situatave ngjyra të tjera. Diskutimi i fjalës pensionist, unë e kuptoj pse është përdorur por çlidhje ka Juli me pensionistin, vërtetë e ka mjekrën e bardhë.

SHKARKO APP