”Djalin e takoj rrallë”, Bes Kallaku flet për ndarjen nga Xhensila: Jemi si dy të huaj

Besi dhe Xhensila janë ndarë dhe dramat e lajmeve tashmë marrin fund. Kësaj radhe ka qenë vetë artisti i cili konfirmoi një gjë të tillë në programin ”Ferma VIP”. Ai tha se janë të ndarë dhe se fëmijët jetojnë me këngëtaren e famshme shqiptare.

“Kur isha këtë herë në Itali erdhi më mori dikush. Më pyeti se çfarë ke bërë, po fëmijët? Gocën e shoh më shpesh, djalin e shoh pak më rrallë sepse jeton me ish-bashkëshorten. Po mërzitem ndonjëherë, njeriut i ndodhin ca gjëra, ca situata në jetë që nuk i ka pritur. Edhe është e vështirë kjo. E rëndësishme është të jenë mirë”, u shpreh ai.

I njëjti theksoi: “Në shtëpi me nusen jemi të huaj. Rëndësi ka që të jenë mirë me shëndet”.

SHKARKO APP