FOTO/ Rehatlliku tek ”Princi i Arbërit”, një vend unik me 5 mrekulli brenda saj

Të gjesh një ambient si familjar, por edhe me të gjitha kushtet e kohës, është jo e lehtë, pra me 5 mrekulli. Në Kosovë, për të gjithë ata që duan një vend ku të pushojnë në çdo moment që do të jenë në Prishtinë, të relaksohen në pishinën që të jep vibe si në det, në suanën unike turke, në jakuzin plot adrenalinë, apo edhe në palestrën për të mbajtur trupin në formë, të gjitha këto i përmbledh një emër.

Hotel ”Princi i Arbërit”, i krijuar në vitet 2000, ndodhet në periferi të Kosovës, larg zhurmës dhe kaosit që ofron qendra. Në një vend ku gjen pastëri dhe ajër të pastër, por edhe të ngrohtë si në familje.

I pozicionuar në një zonë të qetë dhe i aksesueshëm si me mjetin personal, apo edhe me transportin urban, e bën hotelin më të afërt për të gjithë pushesit që zgjedhin që ditët e tyre të bukura në Kosovë ti kalojnë në këtë vend.

Hotel ”Princi i Arbërit”, emër i pagëzuar nga i madhi Timo Flloko, është një ambient ku gjen përkushtimin e një familje që qëndron në krye të punës në këtë hotel. Që nga mikpritja, deri në çdo detaj të shërbimit, aty do të gjeni një staf të përkushtuar si të jeni familjarë të tyre.

Contact:383 44 244 244
Rruga “Asllan Pireva”, Pristina 10000

 

SHKARKO APP