Kënga e fundit një dedikim për Heidin? Massimiliano i thotë të gjitha

Massimiliano Varrese ishte mbrëmjen e sotme pjesë e e “Top Arena”. Ai foli për jetën e tij profesionale dhe për atë private.
Padiskutim nuk mbeti pa përmendur ish-banorja e “BBV3” Heidi Baci me të cilën Massimiliano pati një marrëdhënie në “Grande Fratello”.
Sakaq, Erjola e ka pyetur nëse kënga e fundit e tij është një dedikim për Heidin dhe ja si u përgjigj ai:
Pjesë nga intervista:
Erjola Doçi: “Big Brother VIP 3” a e ke parë?
Massimiliano: (Vihet në silket) Kam kërkuar që të ndjek diçka, por kam pasur vështirësi në gjuhën dhe se kam ndjekur më pas.
Erjola Doçi: E ke parë Heidin duke vënë unazën, u martua…
Massimiliano: Ishte një BBV shumë i mirë me personazhë shumë të fortë dhe shumë energjikë.
Erjola Doçi: Kënga e fundit dedikim për Heidin?
Massimiliano: Jo jo, fare. Është eksperienca që kam pasur në Grande Fratelo dhe gjithë misionin që ka pasur.
Erjola Doçi: Nëse do të ishe ti finalist dhe Heidi finaliste kush do të fitonte nga ju të dy?
Massimiliano: Do ta thotë publiku duke votuar.

SHKARKO APP