Ledri Vula publikon këngë të re, por a i referohet raportit me Sarën dhe dramës me Dafinën?

Sara Hoxha dhe Ledri Vula kanë pushtuar rrjetin prej javësh. E kur të dy vijojnë të qëndrojnë në heshtje për lajmet e një ndarje, fansat i janë drejtuar këngës së re të reperit “Paranormal”, duke analizuar tekstin në mënyrë që të zbërthejnë diçka.

Në teksti ai përmend dasmën dhe ndarjen, por pa na treguar si qëndron e vërteta e raportit të tij. “Do po mvesin kur o dasma e do po presin kur po dana”,-thuhet në tekst. E le të themi se Ledri është i vetdijshëm se çfarë bën zhurmë dhe shet.

Në një varg duket se ai i referohet edhe dramës me Dafina Zeqirin. “Ku ku ku ku ku ku po shkon pa mu, tutna ma fut bllok me ta komentu”,-thotë ai.

SHKARKO APP