Rekordi nga Elon Musk me parfumin ”Burnt Hair”, 2 milionë euro në 3 ditë

Edhe pse jo fushë e tij, parfumi “Burnt Hair” (Flokë të djegur) nga Elon Musk, të cilin ai e përkufizon si “parfumin më të mirë në Tokë”, po del të jetë një best seller. Ky parfum kushton rreth 100 euro dhe sipas Musk janë shitur deri tani rreth 20000 njësi, që do të thotë se Elon Musk ka fituar më shumë se 2 milionë euro në 3 ditë. Miliarderi Elon Musk ka ndryshuar edhe bio-n e tij në Twitter, duke e përshkruar veten si “shitës parfumesh”.

 

SHKARKO APP