”Se dua burrin futbollist se dëmtohen shpejt”! Rike Roçi flet për Ramën, Berishën, Bashën dhe Metën

Bashkë me dy moderatorët Dori dhe Devi, Rike Roçi foli mbi jetën e saj private, planet në të ardhmen dhe patjetër për politikën.

Devi-Pas dole nga BBV3 the se u ndave nga i dashuri. Tani në çfarë statusi je?

Rikja-Bosh, bosh, bosh se s’kam pse të gënjej

Devi-Nëse do ishe përball ndonjë futbollisti të bukur, do ta zgjidhje që të bëheshe plot?

Rikja-Futbollist?! Po futbollistët dëmtohen shpejt, unë nuk dua meshkuj që dëmtohen

Dori-S’ka faj o Devi se futbollistët 30 vjeç marrin fund. Po kur del në rrugë Rikja si reagojnë meshkujt?

Rikja-Më ka rastisur që sa herë dal në këmbë janë të uritur këta çunat, nuk e di nuk hanë bukë në shtëpi dhe gjithmonë thonë “O të hengsha këtë, o të hëngsha atë” kanë uri, kanë uri.

Dori-( tregon dorën e Rikes ku duket një unazë diamanti) Shiko me çfarë kemi të bëjmë këtu!

Rikja-Po është diamant e kam blerë vetë, pasi asnjë nuk ma dhuronte e bleva vetë. Do rri unë të pres të ma dhuroj dikush , e bleva vetë dhe mbarova punë shpejt e shpejt.

Dori-Tani me politikën si i ke marrëdhëniet ti, i njeh , të njohin?

Rikja-Jo as nuk i njoh as nuk më njohin

Devi-Jo për të njohur të njohin

Rikja-Nuk i kam marrëdhëniet mirë, nuk marr vesh nga politika.

Devi-Ne kemi përzgjedhur disa nga figurat politike të vendit, i pari është ( tregohet fotoja e kryeministrit) Si të duket kështu?

Rikja-Kryeministri. Mirë mirë, s’ më duket keq. I gjatë mirë, mirë.

Devi-Po të mos ishte i martuar do ishte një burrë i mirë Rama për ty?

Rikja-Po s’e di unë e shoh si kryeministër dhe çfarë bën për Shqipërinë , nuk e shoh për gjëra të tilla.

Dori-Hiqe, hiqe nuk bën Rama.

Devi-( Foto e Berishës) Po ky të pëlqen për burrë?

Rikja-( qesh me të madhe) Ky mund të jetë për vjehërr po për kështu…

Devi-Për vjehërr është i zënë , por për burrë edhe mund të flasim.

Rikja-( në foto Basha) Ahhh i bukur i bukur Basha. Pasi kam dëgjuar që edhe Egla më ka krahasuar me Bashën. Që Basha do isha unë në shtëpi sepse është i pashëm edhe unë them simpatik, simpatik.

Devi-( foto e Metës) Po ky tjetri?

Rikja-Aaaa ky është Ilir Meta.

Devi-Po Ilir Meta ish futbollist i kombëtares.

Rikja-Ish futbollist, nuk loz keq jo.

Dori-E ke dhe të fuqishëm siç e do ti.

Rikja-Nuk dëmtohet , nuk dëmtohet vetëm ka dëmtuar.

SHKARKO APP