VIDEO/ ”I ke larë vajzat me…”, Liami lëshon akuza ndaj Romeos. Aktori: Manj*k, pë*ndjekës

Që pas situatës në Prime e së martës, situata në ”Big Brother Albania Vip 3” ka kaluar në debate të forta. Me tone të larta dhe fjalë ofenduese, Romeo dhe Liami janë përfshirë në një debat. “O manjak, përndjekës”;-tha Romeo, ndërsa Liami iu kthye: “Unë e kam bërë me fjalë, ti e bëre me gjeste. Je përvers seksualisht, duke i larë vajzat me pije”, duke kujtuar historinë e aktorit me Erjola Doçin. Mes debatit ka ndërhyrë Graciano Tagani, sipas të cilit aktori po i përdor situatat për lojë.

Romeo: O manjak, përndjekës.

Liami: A e di ti se çfarë do të thotë manjak?

Romeo: E kam parasysh, ti je.

Liami: Unë e kam bërë me fjalë, ti e bëre me gjeste. Je përvers seksualisht, duke i larë vajzat me pije. Lepurush pervers je.

Romeo: Vllazëria e perversëve, kjo je ti.

Liami: Nuk të kapi qarku.

Graciano: Merre vesh një herë se për çfarë u bë muhabeti, atëherë hajde si.

Romeo: Ti se di fare se çfarë më tha ai te banjoja.

Liami: Çfarë të thashë.

Graciano: Ju drejtove Meritonit.

Romeo: E keni bërë të gjithë.

Graciano: Leje more leje, mos i përdorni situatat por minimizoji.

Liami: Lepurush pervers je. Të vendosa qarkun dhe nuk të kapi qarku, dole dhe ndrove krevatin.

Romeo: Ti je mashkull pis.

Liami: S’ke fuqi të flasësh me mua dhe ndëro krevatin, turp të kesh.

Romeo: Hajde, hajde.

SHKARKO APP