Zënka e Butrintit dhe Don Xhonit paska qenë një mashtrim

Don Xhoni dhe Butrint Imeri vijojnë të jenë miq të mirë, megjithëse reperi s’u paraqit në ditëlindjen e Butrintit dhe nuk ndiqeshin në Instagram. Miqësia e tyre s’është krisur, përkundrazi, vijon të jetë e fortë. Të dy performuan në një club në Pejë, ku na qartësuan dhe qetësuan zemrën, duke thënë se “zënka e tyre ishte mashtrim”. Don Xhon e mirëpriti në skenë Butrintin, për të performuar bashkëpunimin e tyre “Corazon”. Ata u përqafuan dhe sipas Don Xhon, nuk i ndan as vdekja.

SHKARKO APP