E pritshme, Chiesa shpallet “njeriu” i ndeshjes nga UEFA

Frederico Chiesa shpallet nga UEFA si futbollisti më i mirë i ndeshjes Itali-Shqipëri.

Futbollisti i Juventusit u vlerësua sim ë I miri, pavarësisht se nuk shënoi, për energjinë, grintën dhe kreativitetin e shfaqur me topin në zotërim.

Paneli i Vëzhguesve Teknik i UEFA-s tha: “Ai ishte lojtari më i rrezikshëm, duke shkaktuar shumë probleme me shpejtësinë dhe driblimin e tij”.

SHKARKO APP