Itali-Shqipëri, UEFA vendos për trupën arbitrare

Më 15 qershor, Shqipëria bën debutimin në “Euro2024”, në Dortmund sfidojmë Italinë. Kjo është ndeshje jetike jo vetëm për kuqezinjtë, por dhe për përfaqësuesen “azzurre”.

Edhe UEFA e ka vlerësuar maksimalisht këtë takim duke ia besuarit një arbitri të njohur si gjermani Felix Zwayer. Edhe pjesa tjetër e trupës gjykuese është e gjitha gjermane: Stefan Lupp dhe Marco Achmüller do të jetë asistentët e tij, ndërsa në dhomën e VAR do të jetë Bastian Dankert.

SHKARKO APP