Home Aktualitet Unaza e Madhe...

Unaza e Madhe e Tiranës po mbaron… (video)

5639
0

“Në kantierin e Unazës së Madhe të Tiranës, puna vijon me ritme të shpejta në të gjitha lotet e saj, për ta përfunduar brenda afateve këtë projekt me rëndësi për kryeqytetin, që jo vetëm do të lehtësojë trafikun, por do të japë impakt të konsiderueshëm në ekonomitë e familjeve dhe në ekonominë kombëtare, duke rritur vlerën e pronës, e nxitur zhvillimin e sipërmarrjes”- shkruan Edi Rama.

LAJMET KRYESORE

Të përzgjedhura

Më shumë nga Kryesore

Me shume nga Kryesore

Lajmet e Fundit

Te Fundit