Kronikë/“Do të laj dhe do të marr në shtëpi”! Video e Xhensilës duke puthur fëmijët rom bën xhiron e rrjetit

“Do të laj dhe do të marr në shtëpi”! Video e Xhensilës duke puthur fëmijët rom bën xhiron e rrjetit

SHKARKO APP